Кобзаревi на поминки

Оксий Ожына
                І буде правда  на землі
               
                Т.Г.Шевченко



                Отоді я,
                і лани,і доли
                все покину,і полину
                До Самого Бога....

                Т.Г.Шевченко




Немає правди на землі...
І кажуть люди,що й не буде!
ЇЇ згубили підлі,злі
Царі новітні й королі --
Підступні,хижі душоблуди..!



ЇЇ загнали на край світ...
Немов Ісуса,розіп'яли.
ЇЇ,як сатаниниський плід,
Похоронили аж на спід,
І тризну справили розп' яну...



Чекай,дідусю,Юрів день!
Тобі в могилу,може,й блисне
Хоч світлячок..!
                А для людей,
В той довгожданий блисне день,
Як на горі рачисько свисне !



Дарма без Бога другий вік
Душа твоя  все жде  розплати...
Дніпро багном,не кров'ю,стік:
Перевертайсь на другий бік
І можеш,діду,далі спати!!!