З жiночим святом Вас вiтаю

Петро Керанчук
В день свята в Березні вітаю!
Дарую всім жінкам весну.
Хай душі Ваші звеселяє,
Теплом пробуджує від сну.

Хай сяє сонечком у хаті,
Відносить смуток за водою.
А Вам приносить щпстя свято,
Живіть з душею молодою.