Залицявся п1вник

Евгения Зайцева Кириченко
Залицявся півник молоденький
До красуні курочки біленької:
-Кука-а-рек,ходім зімною
У гніздечко на помості.
Зробимо собі сім`ю,
Всіх запрсимо у гості:
Качок,гусок та індичок...
Я позбувся дурних звичок!
А як схочу потоптати
Лише тЕбе  стану звати.
Поналупиш діточок
Півників та курочок.
Стану батьком,а ти мати.
Та ще довго тебе звати?!