Святкуe Масляну наш Харкiв

Петро Керанчук
У місті вдень від чар всім жарко,
Райони  з’їхались на площу.
Святкує Масляну наш Харків,
Добріють люди всі від прощень.

Весняний настрій піднімають
Пісні,  млинці,  банкет горою.
Здається і Земля співає,
І люди тішаться весною.

Майдан «Свободи», як у казці!
Вже місто й область чари знають.
Лунає дружній сміх у танцях,
Казкові мрії оживають.

Дарунки вже стоять на сцені,
Чарівники подбали добрі.
І голова Геннадій КЕРНЕС,
Обл. голова Михайло Добкин.

Всім лотерея душу гріє,
У свято проводів зими.
Щасливим збулись дивні мрії,
Дарунки різні в день весни.

Тож, Вам, за свято й піклування,
Вже добра слава лине в світ.
Трудились добре харків’яни,
Й провели Масляну як слід!

Душа від радості палає,
Зима з опудалом горить.
Салютом Харків провожає,
Та не забудеться ця мить!