Tell Me Why...

Лола Джей
Tell Me Why
Every time
When I close my eyes, I see you.

Tell Me Why
In my mind
You're so close, that I can feel you.

Tell Me Why
All my life
I've been waiting for someone like you.

Tell Me Why
Every night
In my dreams, I'm always with you.

Tell Me Why
Your lovely smile
Gives me willingness to kiss you.

Tell Me Why
I am shy
Just to say how much I want you.

Tell Me Why
Deep inside
Every part of my soul needs you.

Tell Me Why
I can't hide
All my tears and feelings from you.

Tell Me Why
You're not mine
Even though my heart is with you.

Tell Me Why
To say "Goodbye"
Is harder than to say "I love you".

Tell Me Why...

*********************************************************
Скажи,
Почему каждый раз закрывая глаза я вижу тебя?
Почему в моих мыслях ты так близко, что я чувствую тебя?
Почему всю жизнь я жду именно такого как ты?
Почему каждую ночь в моих снах я всегда с тобой?
Почему твоя улыбка рождает желание целовать тебя?
Почему я стесняюсь признаться как сильно я хочу тебя?
Почему каждая частичка моей души нуждается в тебе?
Почему я не могу прятать свои слёзы и чувства от тебя?
Почему ты не мой, а моё сердце всегда с тобой?
Почему сказать "Прощай" труднее, чем "Люблю тебя"?
Почему?
*********************************************************