Роздуми

Ди Мэй
Чи повернешся до того, що ранило серце?
До того, що припорошило життя твоє перцем?

Чи повернешся ти до того, що насмерть убило?
До того, що всі твої мрії й надії розбило?

Чи готова ти знову прощення благати?
Прощати, мовчати, ще дужче кричати?

Чи будеш все інше й надалі терпіти?
Кохати його? А ще більше хотіти?

Чи готова ти своїх рідних забути?
А про смерть найдорожчих всіх твоїх почути?

А може ти руки опустиш додолу?
А чи підеш ти до цілей по колу?

А зможеш боротись? Чи просто забити?
Та краще життю без причини радіти.

8,03,11