Мини. На украинском языке

Неваляшка Викторовна
Ти є у моєму житті,
Ти носиш у відрі платівки
Такі розмаїті листівки
Ховаєш у жовтім відрі...

    ****
Не знаю що й сказать тобі,
Як твою душу звеселити,
Тримаю міцно у руці
Твоє бажання когось вбити...
І погляд твій, і сни твої
Кому, крім мене, вони треба?
Кому іще ти дорогий,
І з ким злетиш ти аж до неба?
Кому покаєшся в гріхах?
І хто пробачить їх усі?
Хто сонце й зорі в твоїх снах?
Кому належать вони всі?
Кому віддаш своє життя?
За кого душу продаси?
Мені не треба це сміття,
Але ти тільки позови...
Коли покличеш- я прийду
І буду слухать твою сповідь
І всі гріхи я відпущу
За краплю чистої любові...