Д вчина - Зима

Наталья Талочка Максименко
Кружляють у небі птахи,
Під дахом зимового сонця.
Дівчина-Зима, навкруги,
Засяяла сріблом в віконці.

Дарує сріблясті скарби,
Маленькій дитині щоранку.
І віє та зночі дзвенить,
Казкова метіль на світанку.

Блукає замріяний гай,
В безмежному просторі дива.
Немов би засніжений рай,
Природа ясна народила.

І тихо, і радісно всім.
За обрієм, пахне морозом.
В огні пританцьовує дим
І тінню спалахує проза.

Наталія Максименко.
16.12.2009 р.