Спогад

Валентина Тихорецкая
Боже,як солодко пахне липою,
Де дурман акції стояв,
А раніш бузку буяли пахощі...
Там мене колись ти цілував.

Соловей співав там в листі зрошенім
Ніч і день зливалися в одне,
А тепер лиш спогади непроханні...
Біль,який ніколи не мине.