Гра

Тереза Славович
 Subject: Гра
Time: 04:15 pm
 
 

 Якщо б я і знала
як не повертатись,  бігти до сонця, у тіглі творити
якийсь філософський камінь
 запалювати зелений на світлофорах
смажити хліб у тостері...
Велкам ту бі кохання мій брате названний
У повні зали середньо одвічних замків
у коридори де іграшки сплять дитячі
вичавлювати  з себе по крапельці досконалість
і добре ягня для кебабу шукати у пастві

Ця гра, де бессмертя,це тільки нудьга й завада
де хтось валідолом карає себе за вірші
Комусь жмуток шерсті дрібниця, комусь розрада
Але
паршиву вівцю це навряд чи втішить

Якби я і знала, що двох не винесе коник,
що сердце мое закарбують в бруківку чоботи
Я б точно так же варила каву,
і гралась з картами
В добровільному рабстві на подив багато свободи