Як риба пiдловила рибалку

Михайло Комаров
Жив собі один рибалка,
Була в нього нитка й палка.
Ними рибу він ловив.
Кожен день оце робив.

Так в один нормальний день
Витягає якусь хрєнь.
Риба виявилось це.
Вона дивиться в лице.

Каже: в тебе три бажання.
Виконаю без вагання.
Пообіцяй мені одне:
Виконаєш і моє.

Каже чоловік відразу:
Хочу дуже на турбазу
Щоб там озеро було
Повне риби, ну то що?

Риба: добре.

Хочу спінінг я новий
Найбільш модний та крутий.

Риба: добре.

Ще я хоче довгу сіть,
І щоб було все в цю мить.

Вони перносяться на турбазу.
Всі бажання виконуються.

Риба:
А тепер моє бажання
Перестань ловити рибу.
Пам'ятай ти це завдання.
А тепер відпочивай.