Еднання

Надежда Мартынова Данчак
                Єднання

Ми  з тобою – потік протиріч,
І єдині в бажанні кохати,
У пориві, прекрасну цю зустріч,
Як дарунок від Бога прийняти.

Та життя нас кидає та б’є,
І  відчути себе і тебе , не дає,
Ми згораємо в світі думок,
І щасливі у царстві казок.

Бо реальне життя – метушня,
Наші дії, як те павутиння,
Заплело, перекрило той шлях,
Де чекає нас радість єднання.