Ой гарна я гарна

Татьяна Новик
А я пані файна ,
Та  ще й сексуальна.
Кидаю легінчиків
Як потік камінчики.
З Петром покручуся.
Михайлику посміхнуся.
З Іваночком потанцюю
Василечка поцілую.
Ой не знаю як ся мати.
Хто захоче таку пані .
За дружину брати.