***

Феликс Вязовский
А для чого слова,

Коли  й  не чекаєш  відповіді?..

А  для  чого  болить  душа,

Коли  ще  жива  надія?..

Та  для  чого  словам

Тим  літати  у  серці  вирієм,

Коли в тому  серці   моєму

Твоя  краса  співа,

Коли  очі   Твої  промовляють...

Для чого ж ті вголос відповіді?..



Чи я так це сказав,

Чи  не так,

Але з серця того не викинеш -

У  житті - я щиро - простак,

Тому й  мрію. живу одною

                лиш  ліліє-Ніною!..

                Ф.В.