***

Феликс Вязовский
Друзі мої,
               любі, щирі,
Спасибі   Вам
                за Вашу любов,
За те,  що під небом,
                нашим чорнуським  єдині
В мирі,  у пісні,
Яку доспівають ті,
Кому  добре під нашим  крилом!
               
                Щиро до всіх Вас  Ваш  Фелікс В.