***

Феликс Вязовский
...Ніжно, як тихий дощ,
І печально, як на сонці ранковім роса,
На холодних пелюстках  лілій,
Я тобі шепочу...
              Як тихий дощ...
                Як птахи, яким  летіти  з краю рідного...