***

Феликс Вязовский
Не  в  День
                святого  Валентина,
А  в  тих, -
Які тоді  не  мали  берегів, -
Обрав   Тебе -
                моя любима  Ліліє
                єдина,
Щоб вогник Твого серця
                моє і обійняв,
                й зігрів...
Щоб загорівсь  і мій, -
                не  гас  і  не боявсь  морозів,
Дарую я Тобі -
                НАЙКРАЩІЙ, 
                ДОРОГІЙ,
Свого життя
                палкі жаринки,
Як  сонечка  квіток  мімози!..
Хай наша путь,
                мов  зорі  неба,
Летить у далечінь!
І в День  святого Валентина,
І завжди  -  в  світлу  голубінь!!!