***

Феликс Вязовский
Я є такий,
                який я є!!!
Я є ріка,
                що пада з піднебесся -
Лама мости,
Й сама, як дерево,-в тріски,-
Зникає в сонці
                райдужними бризками.
Та я - ріка!
І знову сила є -
                мої джерела в піднебессі,
І що мені
                затиснуті у скелі береги,
Коли вода
                моєї течії
В  твоєму,Ніно,
Чи в чіємусь серці
                красою обізветься!