***

Феликс Вязовский
Бентежно торкнуло весною

                матіоло-жасминною,

Війнуло терпкими

                садами осінніми...

Прийшла!..

Так   духмянить  лише вона -

ТІЛЬКИ ВОНА - моя дружина,

Дорога і бажано-рідна!