***

Феликс Вязовский
Море слів не сказаних,

Почуттів не здійснених

Я для тебе, рідна,

                ще знайду, знайду!

Білим з неба ангелом

І рожевим

                ранком-раночком

Я  тебе пригорну,обцілую

Й до криниць весняних,

Молодих і бурхливо-багряних

Я тебе по життю своїм пронесу...