***

Феликс Вязовский
Живемо  побаченнями -

Коли ти до мене,

                коли  -  я,

Але ті побачення  -

Відчуття ще  не відчуто-

                небаченого,

Що,здається - є лише рай,

А пекла й нема на землі.