***

Феликс Вязовский
Колись отак
Обніму тебе
        востаннє,
Цілунками окроплю.
Молю тебе-
Не забудь мене
На все оце розставання,
Щоб зустрівшись ТАМ,
Ти сказала мені:
Як любила тебе,
Так одного тебе
           й люблю!


 
         
Шкода,
Що треба вмерти,
Аби мене зрозуміли...