Весна

Арина Громова
За вікном тепер, інші пейзажі:
Сонце гріє, минула зима,
І з-під снігу, такого холодного,
Визмрає торішня трава...

Загадкова пора ця, мінлива,
Гріє серце весняним теплом,
І так хочеться в мить цю блаженну,
Щоб завжди так прекрасно було...

Зацвіте все довкола, зрадіє,
І забудеться люта зима,
Бо народиться нова надія,
нова радість, і нова весна...

Ти прокинешся й все стане краще,
Вже розтали набридлі сніги,
Вже розквітнули пасмурні хащі,
І потічок б'є ключик води...

Ти забудь, всі печалі і втоми,
Всі образи, і горе забудь,
Бо весна- це початок надії,
Бо весна- це життя новий путь...