Вогонь весни

Петро Керанчук
Відшуміла з морозами хуга,
А на більше й не здатна зима.
Граки ходят у полі за плугом,
Розовіє ранковий туман.

Золотиться  зоря на осонні,
Оксамитове небо іскрить.
У замріяних  снах  стоять сосни,
У їх  вітах жар сонця горить!

В душі морок від світла розтанув,
П’ють  проміння весни  журавлі.
Ніби крицею,  іскра кохання
Розпалила  вогонь  у  душі.

Веселковими  фарбами грає,
Цвіт смерекам несуть  ясени.
Від  любові серця завмирають,
У полоні  чаклунки  весни!