Вулиця

Анатолий Фурсов
Вулиця
Тулиться
Тихо до хат
Гомоном -
спомином
димиться сад
Вулиця
Журиться
Вітер обніс
Тишечком,
нишечком
Листя із беріз
Тому
в гомоні саду звучить
Втомленим спомином
прожита мить.