Нагадай

Анжела Ангел Шкицкая
Нагадай мені, хто ти є?
Я впізнати тебе не можу.
Ми знайомі, та не моє...
Ні на кого із всіх не схожий.

Нагадай, хто ти є такий?
Чом у вічі мої так ніжно
Задивляєшся? Сніг м*який
На долоні лягає грішно.

Ти не Янгол, і ти не друг.
Зрозуміти тебе не можу.
Ми продовжимо нашу гру,
Ні на що у житті не схожу.