Г рка п сня

Пилипенко Сергей
Я вийду в поле, упаду,
Та пісню гірку заведу.
Між трав духм'яних і снопів
Хай буде чути сумний спів.

Про дівчину яку кохав,
У темну ніч як цілував
Її солодкії вуста,
А соловейко щебетав.

Та ось до нас прийшла біда,
Стала квола і бліда.
ДівчИна, Серденько моє
Тепер десь в небі літаЄ.

Я вийду в поле, упаду
Та пісню гірку заведу,
Гукнуть лелеки іздаля,
Сльозами вмиється земля.