Дуже дивно

Наталия Головко
Сумно дівчинці Тетяні –
Спить кицюня на дивані.
По кімнатах не гасає,
Тихо пісеньку співає.
Дуже дивно:«Пуша, мила,
Може, щось ти зранку з'їла?»
Посміхнувшись, каже тато:
«Скоро будуть кошенята!»