Сомнамбулiчна гра

Дарья Савицкая-Кюри
Ми граємо у гру сомнамбулічно,
Публічно
Виставляємо в ЖЖ,
Уже
Це стало модним,навіть звично,
І сардонічно
Поглядом ,невже

Осмілиться хтось дорікнути часом?
Ми брасом
Лету перепливемо.
Їмо
Жеманно істину з Пегасом
Й заразом ,
все своє життя немов.