не моя... не твiй...

Бутенко Андрей
я не голюся перед зустріччу з тобою,
мені все рівно як я виглядаю, хто я,
все що потрібно - бути поруч, поряд,
хоч знаю я що немоя...не моя...

я не засвітлюю ліхтарик біля тебе,
тобі не треба світла - ти свята,
тобі не треба винаходів в небо
щоб опинитись в небі...
не моя...
воно і краще....так ти маєш простір
для вільного, щасливого життя,
хоч не буває вільним воно зовсім...
та все ж ти спробуй...доки не моя...

(Продолжить)
я не задумуюсь питанням хто ти,
мені всерівно...аби ти була...
без тебе пропадають ноти,
без нот ніяк. вже краще не моя
ніж взагалі б тебе небуло. шкода,
що світ воістину такий тісний
і бігають якісь малі уроди...
а якось зрозумієш - вже не твій...

15.03.2011 Львів