Роберт Фрост. Прости, Господь...

Антон Ротов
Прости, Господь, за шутки над тобой,
И я прощу жестокий юмор твой.


Robert Frost

Forgive, O Lord, my little jokes on Thee,
And I'll forgive Thy great big one on me.