my heart cry for you

Юлиана Гайд
                To the my favorite American actor –Patrick Sweyze 
                We can not forget you because we love you too much

You are like a flying bird.
You are like a dancing ray.
You are like a tender word.
Why I’m like a raining day?

Why when I look on your face
I don’t be a happy or don’t be a glad?
It’s because you are far in the space.
That’s why is my world so grey so sad.

That’s why when I hear your song
My heart cry for you so long
And though your night is too dark
We can say again: You’ll be back!

You’ll be back in your movies
We love you much our sweetest ghost
You were the best and the greatest
You were the treasure that we’ve lost.

Пусть слезы от боли льются,
Мой любимый герой,
Тебе уже не проснуться,
Тебе не продолжить бой.

Закончен последний танец.
Угас  твой, с прищуром взгляд.
Землей припорошен глянец,
Таков уже твой наряд.
Но, слава богу, есть фильмы.
Мой, братьям Люмьер- поклон.
Ты, вновь, на экране – стильный,
Красивый, как сладкий сон

 Пощады к себе не знаешь
И боль, крепко сжав в руке,
Ты вновь  на волнах взлетаешь
Вся жизнь - в «затяжном прыжке»