Чому?

Крошка Души
Чому нам роблять боляче близькі?
Чому найбільше ми ненавидим коханих?
Чому гарячі сльози у ночі
Стікають по відкритих ранах?

Чому ти їм не скажеш те, що плачеш?
Чому мовчиш про те, що так болить?
Сама ідеш туди, куди не бачиш,
Сама ідеш і все в тобі тремтить.

Та ти боїшся страх свій показати
І не попросиш в них собі тепла.
Ти сильна! Вони повинні так вважати.
Хоча сама ти знаєш, що слабка.

Ти будеш себе болем добивати
І будеш звинувачувати всіх.
Та не посмієш біль цей показати
І будеш посміхатися до них.

Ніколи не дозволиш ти сказати
Про те, що в них усе твоє життя.
Ти будеш біль завжди в собі тримати
І болем убивати почуття.

2/травня/2007р.