Прощай, мiй трiумф

Вика Максименко
      
            Вірш ніяк не повязаний зі мною.Він повязаний із Оксаною Хвостенко,яка покидає великий спорт маючи в своєму активі три срібні нагороди Чемпіонатів Світу в естафеті і дві бронзи в індивідуальних гонках.

Прощай, мій тріумф
Мій час пройшов уже
І час своє віддати місце іншим.
Я нагороди здобувала,
Любов всім щиро віддавала
Й фанатам вдячна всім була,
І в серцях їх залишилась зіркою уж я.
Сьогодні всі сказали не прощай,
А просто всі мені подякували тут
В сім’ї моїй великій біатлонній,
І я сказала,
Що всім уж щиро вдячна,
І що підримувати всіх я буду завжди,
Бо це моє життя,
Моя велика родина.