Men duymushdum

Айсель Амирова
Men duymushdum, amma ki, dozmek chox chetin idi
Oldurmushdun qelbimi sanki kokune kimi.
soz verirem yene de gulumseyecem sene
yene p;ch;ldayacam men seni sevdiyimi...

Men duymushdum, bir qeder chetin olacaq daha,
Asan olarmi sence sevginin yoxushlari.
gel daha ayrilaq biz, nefes ala bilmirem,
tekce  ureyim meni qaytarir sene sari...


Bilirem sen menimsen, bu, dogrudan beledir,
Heyat kechir... vaxt uchur, kimse bilmir yerini...
Artiqdi daha sozler, gizletme qaranliqda,
ters uzunden gorurem men senin kederini...


http://stihi.ru/2010/05/29/710 "Я догадывалась"

Автором фотографии является Sitara Ibrahimova. наша выставка...на фотографии изображены мои стихи в распечатанном виде...