Нащо полюбила?

Татьяна Новик
На золу спалила душу.
Голова зболіла.
Мов пташечка
б,ється думка.
Нащо!
Нащо полюбила?
Безталанна моя доле.
Що ти наробила?
Нече в вир
мене штовхнула.
Нащо!
Нащо полюбила?
Він має дружину.
Має малі діти.
То скажи серденько.
Що маю робити?
Як на білім світі
без нього прожити.