***

Елена Савела
Погляд
Слів не потрібно, залишився погляд тільки.
Дотик щоки до неї на моніторі.
Він не зігріє, холодний, в час заметілі,
Він не розкаже, як серце міряє горе.
Теплих обійм не буде, бо дуже далеко,
Десь загубилася знов в мережі Інтернету.
Не долетять крізь сніги віртуальні лелеки,
Падаєш знов у комп’ютерні кібер тенети.
Падаєш знов, клянеш і згадуєш Бога,
Де ти взялася, примарна далека леді?
Хто ти для мене – кара чи допомога?
І надсилаєш листа електронного втретє.
Слів не потрібно, залишився погляд тільки.
Дотик щоки до неї на моніторі.
Він не зігріє, холодний, в час заметілі,
Він не розкаже, як серце міряє горе.