М. М. Поплавському

Василий Никонюк -Партия Регионов
Жіночки  кохані наші милі
Не роз'ємні ми дві  половини
І любов одна на двох єдина
Як знайти свою ту половину
Всі гарненькі як вас розрізнити
Як сирітка сам  живу без тебе
Де та жінка що від Бога дана


Ой  моя ти  люба щебетушка
І тобі без пари дуже тяжко
Хто немає пари біда, біда тому
Скільки раз на себе,  нарікав на долю

Де найти як тебе відшукаю
Ту мою єдину в житті пару
Як найти  кохану, серце щоб співало
Ой  болить бідненьке серденько без тебе
 
Ой  моя ти  люба щебетушка   
І тобі без пари дуже тяжко
Хто немає пари біда, біда тому
Скільки раз на себе , нарікав на долю

Ти  тепло любов що гріє  душу
А без ласки я не можу жити
Може це помилка долю що шукаю 
А без тебе жити сил не вистачає
Як сирітка сам  живу без тебе
Де та жінка що від Бога дана