Весна

Петро Керанчук
В яскравім золоті калюжі,
У  кожній сонце, мов блешня.
До них, мов рибок небайдужих,
Малят  приваблює весна.

Їх рученята й чобіточки,
Води  черпали не дарма.
Розбите сонце на шматочки,
Гуртом підняли разом з дна.

Весняне диво в ополонці,
Наснилось їм в казковім сні.
У кожній рученьці - по сонцю,
У  кожнім серці по весні!