И ты. Таня Танасова-Тодорова

Юрий Сарсаков
Звезда,
как сорванный листок,
по небу
пролетела вдруг.
Увидел ли ее
и ты?..


И ти

Звездата
като брулнат лист
политна
и се скри в нощта.
Дано си я видял
и ти...