Вбий мене

Ди Мэй
Візьми той ніж,
Встроми далеко в серце.
І вбий мене.
Не плач, що не вернусь.
Все важче з кожним днем
Нести тягар той вперто.
Ти вбий мене -
Я більше не вернусь.

                20,03,11