Запеклий бiй

Агнесса Солнечная
Болить душа і так страждає ...
Що хочу вити в самоті ...
А десь далеко птах літає ,
Невже жила я в марноті ??..

     Борюся кожної хвилини ,
     І план міняю кожен час .
     А ворог клятий щогодини ,
     Підступно кладе карту в масть ...

Запеклий бій , він не вщухає,
Хоч і не видно оком нам ..
Невже нам сил не вистачає ,
Щоб вибратися з цих оман ??

      " Не здайся , миле дитинчатко ,
        Я крила дам тобі - лети !!!
        Не починатимеш спочатку !
        Вже досягнула ти мети !!! "

               
                15.02.11.

                13.30