Sensizlik

Лейла Агаева89
Sensizlik, tenhaliq etrafim,
Yarali, kederli qelbim,
Rengsiz, menasiz heyatim,
sen getdiyin gunden beri...

        Bosluq buruyub, cixa bilmir veziyyetden,
        Adileshib goz yashi sensizlikden,
        Cetindir nefes almaq havasizliqdan,
        eksildi havam, sevincim heyatimdan...

Bilirsen, deyirdim sevgi birdir.
Eger sevgi gedibse demek qismetdir.
Sevgi qayidirsa demek o mene aid olub,
bashqasina gederse hech menim olmuyub.

        Indi bu sozler bosh gelir.
        Ozumu pis hiss eliyir,
        gunahlandiriram bu fikirleri.
        Eslen xoshbextliyini qelbim isteyir.

Artiq biruze vermek cetindir,
sene olan hissler yalnishdir.
Bizim hekayemiz kechmishde qaldi.
Artiq biz yox, sen ve men vardir.

        Unutma! Her vaxt yanindayam.
        Melek tek seni qoruyacam,
        Dualarim seninledir,
        sevgim etrafindadir...

Sanmaki heyatimdan silindin.
Esla! Unudarmi qelb ilk mehebbetin.
Xatirelerde yashadacaq bu qelb,
"saf eshqini, kecirdiyi gunlerini hemin".

        Sen yasha, xoshbext ol mensiz!
        Budur menim qismetim "sensiz"
        Yuxu tek heyatindan kecib gedecem!
        Kolge tek her an etrafinda olacam!