Моя Об тниця

Альбина Созанская
(Була написана після ініціації на Майстра-Вчителя Рейкі)


В моїх жилах тече Вогонь,
А в мені Полум*яне Серце.
Я донька твоя, Мати Земля.
Я донька твоя, Батьку Небесний!

Той Вогонь я в собі збережу,
Запалю його новим світлом,
Передам із долоні в долонь,
Хай несуть його люди світом!

Хай запалюються Серця
Чистим полум*ям гарячим.
Хай не буде йому кінця,
Хай цей світ знову стане зрячим.

Хай розкриті Серця і Очі
Віднайдуть Світлу Чисту Дорогу
І горять, як зірки серед ночі,
В Храмі Серця - присвячені Богу.