Ти гiдно минула розлуку,

Алексей Прудников
Ти гідно минула розлуку,
Переживши в долi перелом.
А тепер мою шукаєш руку,
Я доторкнусь до тебе крилом.

Ти мене замурувала в міфи.
Не настільки слабкий чоловiк, -
Вирвуся, придумаю я рими ...
Може, справді, ТВІЙ?
... ... ... ...  На вік!