Коханому

Наталя Мазур
Підійду,  милий  мій,  доторкнуся  рукою  волосся,
 Зазирну  в  глибочінь  найдорожчих  у  світі  очей.
 Яким  трунком,  скажи,  обпоїти  мене  удалося?
 Затягти  у  полон  зачарованих  днів  і  ночей?

 Дивна  ніч  за  вікном.  Срібний  місяць  заплутався  в  хмарі.
 Я  в  молитві  лечу  у  Небесний  Невидимий  Храм.
 -  Боже  мій,  сохрани!  Дай  прожити  життя  наше  в  парі,
 Нашим  дітям  віддать  те,  що  заборгували  батькам.