Сердитий собака

Наталия Головко
 
Такса Соня спить на спині,
Тихо-тихо гарчить  уві сні,
Як великий сердитий собака.
Тріпочи тепер, кіт - задавака.

Зараз, правда,  молочні  ще зуби,
Тільки слід пам'ятати про те,
Що у тебе приваблива шуба,
Такса Соня швидко росте.