це п сня

Тина Жаровская
що складно собі підібрати ?
рубашку, штани, імена?
дорослі, а звички минулі
ти знаєш вина не твоя
рівняння по схемі відносин
у двох невідомих мета
невже заголовку не спросиш?
достатньо такого сповна
несхильні до бігу коліна
серьозно не те ти чекав
від слів відмовлятись не вірно
сьогоднішній день я програв
=)