Випускний!

Арина Громова
Уже пролунав останній дзвінок,
Він нас не покличе тепер на урок,
У вирій летим немов пташенята,
Ми стали дорослі,прощай рідна хата...

В далеку дорогу вже завтра підемо,
Багато нового в шляху тім знайдемо,
Полишивши втому, на нові вершини,
Підкорювать світ, купляти машини...

Життя тепер треба самим будувати,
Дорослі ми стали, не ті вже малята.
Настав випускний, мама плаче в куточку.
Прощай рідна школо, вже виросла дочка!