У пасхальну н ч

Бахтияр Юс Фл 2
              У пасхальну ніч
             Дзвонять дзвони
             Усі цвітуть писанки
              Немов червоно барвисті
              Квіти
              Колир усі людей полонить
               Линуть до душі
               Немов річка Дніпро
               Впадає в чорне море
              У пасхальний день
               Усі йдуть один до одного
               Дарують пошану любов наснагу
               Й усі негаразди незгоди
               Залишають при зимі